Inrichting huis

Colors at Home Renes: voor een sfeervolle inrichting van uw huis

Voor een sfeervolle inrichting van uw huis kunt u al meer dan dertig jaar vertrouwen op Colors at Home Renes te Huizen. Gestart in 1983 en inmiddels van van vader op zoon overgedragen is deze woonwinkel dé expert op het gebied van vloeren, raamdecoraties en behang. Graag stellen we ons alsnog aan u voor, en nodigen we u van harte uit eens een kijkje te komen nemen in ons gevarieerde aanbod.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Voor de inrichting van uw huis is het allereerst van groot belang aan de basale sfeermakers aandacht te besteden – en daarmee dus te investeren in behang, vloeren en raamdecoraties die bij u passen. Nog meer dan meubels bepalen zij immers het uiterlijk van uw huis. Heeft u graag dat uw gordijnen en vloeren in alle rust opgaan in hun omgeving, of wilt u juist knállen met deze artefacten? Bij Colors at Home Renes is alles mogelijk, in tinten, materiaal en patronen – en vanzelfsprekend wordt alles op maat gemaakt bij u thuis afgeleverd en geïnstalleerd.

Inrichting huis

Enkel het beste van het beste

Vele toonaangevende merken bepalen de kwaliteit die wij bieden. Het beste van het beste – en tóch een compleet assortiment in elke prijsklasse. Bovendien bieden we u van vloeren en raamdecoraties vele varianten. Zo kunt u kiezen voor tapijt, laminaat, PVC, lamelparket, vinyl en marmoleum voor op uw vloer. Zorg voor afgeschermde ramen met gordijnen, vitrages, in-betweens, vouw- of rolgordijnen, horizontale of verticale jaloezieën, plissé en duette en duo-rolgordijnen. U zult zien dat de mogelijkheden bij Colors at Home Renes eindeloos zijn. Laat u ook inspireren en kom langs in onze woonwinkel te Huizen.

   Woonwinkel Huizen     Contact