Interieur Hilversum

Colors at Home Renes frist uw interieur in Hilversum op

Voor uw interieur in Hilversum gaat u een middag naar buurstad Huizen – en wel naar woonwinkel Colors at Home Renes. Met welke reden u uw Hilversumse woning ook gaat veranderen – bijvoorbeeld een verbouwing of verhuizing – voor de belangrijkste, basale sfeermakers zit u in Huizen goed. Colors at Home Renes biedt u namelijk volop mogelijkheden in vloerbedekkingen, raamdecoraties en behang.

Interieur HilversumMaatwerk en service

Vloeren zijn heel belangrijk voor een woning, ze kunnen de sfeer maken of breken. Bovendien is er ook een praktisch aspect. Wilt u bijvoorbeeld een vloer die lang mee kan, die zeer hygiënisch en makkelijk in het onderhoud is – en voor mensen met problemen aan de luchtwegen dus ideaal – en die bovendien modern en strak oogt? Kies dan voor vinyl of marmoleum. Wilt u een vloer die niet van echt hout te onderscheiden is en die uw huis een klassiek moderne uitstraling geeft, kies dan voor laminaat. PVC vloeren zijn er voor mensen die een stoere, solide ogende vloer in hun woning willen. Een warme uitstraling van uw woning vindt u in tapijt, dat er in alle soorten en maten komt. Van laagpolig tot hoogpolig, van wollen tot synthetisch materiaal, van uiteenlopende kwaliteitsmerken in verschillende prijsklassen – u vindt al het tapijt en karpet van uw wensen terug in ons ruime assortiment. Uw tapijt wordt vanzelfsprekend op maat voor u gemaakt en, met uitzondering van trappen, geheel gratis voor u gelegd.

Volop mogelijkheden voor uw woning

Ook als u uw interieur in Hilversum wilt opfrissen met nieuwe raamdecoratie zit u bij Colors at Home Renes goed. Wij hebben gordijnen in allerlei variaties – en natuurlijk ook horizontale en verticale jaloezieën en vouw- en (duo)rolgordijnen in een zeer breed aanbod. Graag kijken we met u naar de mogelijkheden voor uw woning.

   Woonwinkel Huizen     Interieurwinkel Huizen     Contact