Interieurwinkel Blaricum

Colors at Home Renes interieurwinkel nabij Blaricum

Interieurwinkel Colors at Home Renes bevindt zich nabij Blaricum en is de onbetwiste beste van de gehele regio. We hopen u binnenkort ook te kunnen verwelkomen in deze woonwinkel die alles biedt wat aan de basis ligt van uw inrichting. Die begint en eindigt immers met de aankleding van een anders kaal frame. Wanden, vloeren en ramen moeten worden bekleed. Vandaar dat dit een van de belangrijkste stappen is in het aanbrengen van sfeer in uw woning.

Interieurwinkel BlaricumGeen van uw wensen zijn te gek

Interieurwinkel Colors at Home nabij Blaricum ondersteunt u in dit proces. Wij bieden u namelijk een groot assortiment aan behang, vloerbedekkingen en raamdecoraties. Om met de laatste te beginnen, vindt u bij ons ongekende mogelijkheden voor binnenzonwering. Vanzelfsprekend hebben we allerlei soorten gordijnen, vitrages en in-betweens in het aanbod, die we op maat voor u maken. Persoonlijk komen we de maten bij u opmeten, en bepalen aan de hand hiervan tevens de beste manier voor fabricatie en plaatsing, en verzorgen daarna de door u gewenste raambekleding. Geen van uw wensen zijn te gek want werkelijk álles is mogelijk ten behoeve van de beste afmetingen, kleur, stof, patroon, zonwering en akoestiek. Onze collectie raamdecoraties beperkt zich echter niet enkel tot gordijnen, ook vindt u bij ons talloze variaties in horizontale en verticale jaloezieën, rol- en vouwgordijnen, duo rolgordijnen en plissé en duette.

Maatwerk en grote service

Ook in vloerbedekkingen zijn de mogelijkheden bij onze interieurwinkel eindeloos. Wij bieden u vele variaties in tapijt, laminaat, PVC, lamelparket, vinyl en marmoleum – alles vanzelfsprekend in maatwerk en met een grote service, bijvoorbeeld met betrekking tot het leggen van uw vloer. We heten u van harte welkom bij Colors at Home Renes.

   Woonwinkel Huizen     Woonwinkel Hilversum     Contact