Interieurwinkel Huizen

Colors at Home Renes interieurwinkel te Huizen

Bent u net verhuisd en gaat u uw nieuwe plek inrichten, of is uw woning gewoon wel weer eens aan een transformatie toe? Voor de beste kwaliteit in vloeren, raamdecoraties en behang kunt u uitstekend terecht bij de Colors at Home Renes interieurwinkel te Huizen. Wij nodigen u van harte uit eens een kijkje te komen nemen in het grote assortiment dat wij bieden – omdat elke inrichting aandacht verdient.

Van tapijt tot marmoleum

Vloerbedekking komt bij ons in alle soorten en maten en in ons gevarieerde aanbod vindt u onder meer tapijt, laminaat, PVC, lamelparket, vinyl en marmoleum terug. Tapijt is er van uiteenlopende kwaliteitsmerken en komt in allerhande variaties, van synthetisch tot wollen tapijt, van laag- tot hoogpolig tapijt. Vanzelfsprekend bieden we u de mogelijkheid van het tapijt een karpet op maat te laten maken, en we bieden nog méér service. Zo worden, met uitzondering van trappen, alle tapijten door onze stoffeerders gratis gelegd. Laminaat komt er bij ons in nagenoeg alle houtsoorten. Er bestaan tegenwoordig zelfs panelen van meer dan twee meter lang en laminaatvloeren waarin u het reliëf kunt voelen of met plavuizen motief. Op zoek naar een sluitende laminaatvloer, of juist een met een V-groef? Deze interieurwinkel te Huizen maakt voor u alles mogelijk. Vinyl en marmoleum zijn de laatste jaren steeds in meer in opkomst, en geen wonder ook. De vloeren zijn niet alleen bijzonder strak en modieus, ze zijn ook nog eens enorm gemakkelijk in het onderhoud – en door het antistatische en hygiënische karakter ook nog eens buitengewoon geschikt voor mensen met luchtwegproblemen.

Interieurwinkel Huizen

Van gordijnen tot jaloezieën

Raamdecoraties bieden wij ook in allerhande variaties. Zo vindt u bij ons een ruim aanbod gordijnen, die niet alleen in kleur, materiaal en grootte kunnen verschillen – maar ook nog eens in de vorm. Zo hebben we vitrages, in-betweens, rolgordijnen, duo-rolgordijnen, vouwgordijnen en plissé en duette. Ook bieden we u aluminium en houten horizontale jaloezieën en kunststof, stoffen en aluminium lamellen. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden bij de Colors at Home Renes interieurwinkel te Huizen!

   Woonwinkel Huizen     Inrichting huis     Contact